unique

Szóköz használata megengedett. Az írásjelek közül csak a pont, a kötőjel, és az aláhúzás használható.
Egy működő email cím. A rendszer minden levelet erre a címre fog küldeni. Az email cím nem jelenik meg nyilvánosan, és csak új jelszó kérése során, vagy értesítő szolgáltatások igénybevétele esetén érkezik rá email üzenet.
A jelszó megváltoztatásához az új jelszót mindkét mezőbe be kell írni.
Kép
unique képe
A jelenlegi kép törlése.
A felhasználó képe. 1024x1024 méretnél nagyobb képek át lesznek méretezve.
Blokkok személyre szabása
A blokkok tartalmat vagy az oldal tartalmához illeszkedő információkat tartalmaznak. A választható blokkokat be- és kikapcsolni az alábbi jelölőnégyzetek segítségével lehet.
Flickr settings
Enter either your Flickr username, the email address associated with your Flickr account, or your Flickr NSID. Leave this box empty to delete your Flickr page on this site.
Kapcsolat beállítások
A többi felhasználó számára biztosít kapcsolatfelvételi lehetőséget a személyes kapcsolatfelvételi űrlap segítségével úgy, hogy a saját e-mailcím rejtve marad. Ennek ellenére néhány megfelelő jogosultságú felhasználó – például az oldal rendszergazdái – akkor is felvehetik a kapcsolatot, ha ez a lehetőség tiltva van.
Nyelvi beállítások
Ki kell választani a kívánt helyi időt és időzónát. A dátumok és időpontok az egész webhelyen ebben az időzónában fognak megjelenni.